ממרח פלפלים קלויים

פלפלים מתוקים עשירים בחומרי הזנה חשובים, וכל כך טעימים! בזכות המתיקות והמרקם שלהם, אני אוהבת לשלב אותם במאכלים שונים, כדי לאזן ולהעשיר את טעם ואת נפח המנה, שיוצר שובע. הממרח הבא פשוט להכנה, ואפשר גם להכין אותו בשני שלבים שונים בזמנים שונים. הוא מועשר באגוזים שמזינים אותנו בחלבון ובשומן איכותי, וגם מסמיכים את המרקם של הממרח. מתאים כמטבל, ממרח או רוטב, טעים גם קר וגם חם

קראי עוד

מאפינס שוקולד ואוכמניות

הפינוקים הקולינריים שמרצים אותי הם עוגות בחושות ושוקולד איכותי. לטעמי, מאפינס מקונדיטוריות מכילים עודף מיותר של חמאה וסוכר. לא מדובר באיזה קינוח מושחת, אלא מאפינס בטעם מתוק ומאוזן. מאפה אחד או שניים כאלו גם משביעים בתור ארוחת בוקר או ארוחת ביניים

קראי עוד

בא לי משהו מתוק באמצע היום. למה? מה לעשות עם זה?

אם החשק הזה מגיע עם נפילת אנרגיה או עייפות פתאומית, כדאי לשאול את עצמך – מה את מרגישה כרגע? הגוף שלנו חכם והוא תמיד מבקש את מה שהוא צריך; אנחנו לפעמים מפרשות לא נכון את הבקשה, מתוך הרגל מוכר. את עייפה? מתוסכלת, עצבנית, מתוחה או משועממת? רעבה? או שבאמת פשוט בא לך משהו מתוק? ומה לאכול אם כן?

קראי עוד
חזרה למאמרים